Wat Eten We Vandaag: Spaghetti met pompoenblokjes en spek
Een leuke twist op alle klassieke pasta’s als bolognese, funghi of carbonara. Deze spaghetti maak je namelijk met pompoenblokjes en spek. De geroosterde hazelnoten en chilivlokken zorgen ervoor dat alle smaken mooi in balans zijn.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: pasta / Italiaans
Ingrediënten:
- 150 gr spaghetti
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 40 gr hazelnoten
- 150 gr plakjes gerookt ontbijtspek
- 1 tl chilivlokken
- 1 tl venkelzaad
- 300 gr pompoenblokjes
- 20 gr rucola melange
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment.nl .
Zin in iets anders? Eatertainment biedt inspiratie op het gebied van food en lifestyle, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Limburgs zuurvlees met frietjes
Limburgs zuurvlees is een streekgerecht dat lijkt op stoofvlees en hachee. De smaak is zoet, ondanks dat het vlees wordt gemarineerd in azijn. Dat komt door de toevoegingen van stroop en peperkoek. Dit vlees is heerlijk in combinatie met frietjes. -
PREMIUMMet video
Winterse kost op zomerdag tijdens WK Snert- en Stamppotkoken: ‘Ik wil graag laatste worden’
De keuken van het Alfacollege in Groningen is voor één dag veranderd in een strijdtoneel. Al weken lang proberen de deelnemers hun recept te perfectioneren om tijdens het WK Snert- en Stamppotkoken de eerste prijs binnen te halen. -
Wat Eten We Vandaag: Fritto misto met citroenmayonaise
Fritto misto is een typisch Italiaans gerecht en bestaat meestal uit verschillende soorten gefrituurde vis met zelfgemaakt bierbeslag. Gebruik een donker bier voor een ‘zwaardere’ smaak. Liever zonder alcohol? Geen probleem, je kunt het bier ook vervangen voor bruiswater. -
Interieurinfluencers laten tienduizenden mensen in hun huis kijken: 'Het is een beetje uit de hand gelopen’
Voor sommige interieurstylisten is hun eigen huis hun etalage. Ze delen foto’s en video’s van hun aangeklede woon- en slaapkamers op social media. Hoe is het om zoiets persoonlijks als je huis op het wereldwijde web te zetten? Drie stylisten slash interieurinfluencers vertellen. -
Wat Eten We Vandaag: Chutneyburger
Lekkere burgers gemaakt van gehakt en mango-chutney. Ze smaken heerlijk pittig door de gember en rode peper. Niet zo’n fan van pittig eten? Laat dan de extra plakjes rode peper tussen de broodjes weg.
-
PREMIUMKoken & Eten
Zo gedraag je je op vakantie in restaurants: ‘Na elf uur ’s ochtends bestel je geen cappuccino meer’
Hoe gedragen we ons op vakantie aan tafel? Wat doe je wel en wat vooral niet. Tips voor vakantiegangers naar zes Europese bestemmingen. ,,Houd de tradities van een land in ere.’’ -
Zo ontmoedigt je smarthome inbrekers tijdens je vakantie
Vakantie is fijn, maar voor veel mensen kan het achterlaten van hun huis ook veel stress opleveren. Ben jij bang voor inbrekers, heb je huisdieren die niet mee mogen of verwacht je post terwijl jij in een tropisch oord zit? Dan bieden deze smarthometoepassingen soelaas. -
Waarom we steeds vaker een lekke band hebben op vakantie
Auto's hebben steeds vaker een lekke band in het buitenland. Tien jaar geleden ging het in 20 procent van de pechgevallen in het buitenland om een lekke band, nu is dat 29 procent. Dat meldt de Belgische mobiliteitsorganisatie VAB.