Wat Eten We Vandaag: Spinazietaco’s met kokosgarnalen en salsa

Na de bloemkoolpizza en courgettini gaan we aan de slag met een nieuw gericht: gezonde spinazietaco’s. Deze vullen we met kokosgarnalen en een salsa van tomaat, ui en koriander. Gezond én lekker.

Hoofdgerecht: schaal- en schelpdieren
Aantal personen: 3
Bereidingstijd:  45 minuten

Ingrediënten

Tortilla’s
- 200 g spinazie
- 400 g bloem
- ½ tl zout
- 30 ml zonnebloemolie

Salsa
- 4 tomaten
- ½ witte ui
- 1 bos koriander
- ½ rode peper
- ½ limoen
- zout

Garnalen
500 g rauwe gepelde garnalen
- zout
- 100 g panko
- 100 g kokosrasp
- ½ limoen
- 75 g bloem
- 2 eieren
- zonnebloemolie om in te frituren

- 150 g spinazie

Benodigdheden
Bakrookster

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Spinazietaco’s met kokosgarnalen en salsa © 24Kitchen