Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Tajine met kabeljauw

Wanneer je deze tajine op tafel zet maak je meteen indruk met de mooie schaal gevuld met heerlijke en geurige ingrediënten. Wij kiezen voor een vistajine, gevuld met kabeljauw. Extra lekker met flatbread en de frisse salade van komkommer, tomaat en verse kruiden.

  1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
    PREMIUM

    Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

    In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?