Wat Eten We Vandaag: Thaise groene curry met tilapiafilet
Groene curry dankt zijn naam aan de groene pepers die erin verwerkt zijn. Thaise groene curry is ontzettend populair dankzij de gebalanceerde, licht pittige smaak.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 25 minuten
Aantal porties: 4
Categorie: vis, diner
Ingrediënten:
- 4 el Thaise groene currypasta
- 10 takjes koriander
- 7 plakjes jalapeño
- 80 gr verse spinazie
- 1 el zonnebloemolie
- 1 groene paprika
- 200 gr sugarsnaps
- 100 gr babymaïs
- 300 ml kokosmelk
- 300 gr basmatirijst
- 260 gr tilapiafilet
- ½ limoen
- 1 rode peper
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het op Eatertainment.nl
Zin in iets anders? Eatertainment biedt persoonlijke food inspiratie voor ieder moment, online én bij jou in de buurt. Met de menu planner plan je gemakkelijk jouw weekmenu met verrassende recepten afgestemd op jouw wensen. Met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snacks tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Hier vind je video’s over Koken & Eten:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Spareribs met honing en balsamico
-
PREMIUM
Drukte bij de energievergelijkingssites: vast contract afsluiten of toch nog even wachten?
Drukte bij de energievergelijkingssites. Vandaag is de laatste dag dat je onder gunstige voorwaarden een vast contract kunt afsluiten. Vanaf morgen geldt de hogere opzegboete. Twee experts geven advies wat nu verstandig is om te doen: nog even wachten of toch een contract afsluiten? -
Wat Eten We Vandaag: Gegrilde asperges met burrata en amandel-knoflookkruim
Het is weer tijd voor asperges. Om dit te vieren hebben wij een recept met gegrilde asperges, burrata en amandel-knoflookruim. Genieten. -
Wat Eten We Vandaag: Saoto soep
Deze soep vindt zijn oorsprong in Suriname en is sterk verwant met de Indonesische Soto Ajam. De soep is door Javaanse migranten die naar Suriname trokken meegenomen en aangepast naar de lokale beschikbare ingrediënten. Je kunt de bouillon serveren met alle ingrediënten erin, maar het leukste is om dit in losse bakjes op tafel te zetten. Zo kan iedereen zijn soep ‘aankleden’ naar eigen smaak. -
Wat Eten We Vandaag: Vegetarische wok met glasnoedels
Een vegetarische wok met veel groenten die ideaal is voor een doordeweekse dag, want je zet dit gerecht al in 20 minuten op tafel. Wokken is trouwens gunstig, door groenten kort te wokken behoud je zoveel mogelijk vitamines.
-
PREMIUM
Hoe ontstaat MS? ‘Meeste mensen krijgen eerste verschijnselen rond hun 30ste’
-
-
-
PREMIUM
Allerlaatste dag voor de acceptgiro. Maar je hoeft niet, zoals velen denken, per se online te bankieren
Vandaag is de laatste dag dat banken nog acceptgiro’s verwerken. Vanaf morgen is de betaalmethode definitief verleden tijd. Waarom verdwijnt de acceptgiro en wat zijn andere opties? Dat vragen we aan Berend Jan Beugel van de Betaalvereniging en Jurriën Beerda van ouderenorganisatie ANBO. ,,Veel consumenten realiseren zich niet dat er ook een alternatief is.” -
Wat Eten We Vandaag: Klassieke quiche Lorraine
De Quiche Lorraine is ontstaan in de Franse regio Lotharingen. De hoofdingrediënten zijn room, eieren en spek. Leuk weetje: de naastgelegen regio Elzas heeft als typisch streekgerecht de flammkuchen, waarbij spek ook een van de belangrijkste ingrediënten is. Voor de quiche kun je zelf deeg maken, maar ook kant-en-klaar bladerdeeg gebruiken.