Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Tilapiafilet met paddenstoelen en kappertjessalsa

Tilapia is een magere vissoort en dankzij de neutrale smaak gemakkelijk te combineren. Wij serveren de tilapiafilet met een zelfgemaakte salsa van kappertjes, goudbruin gebakken paddenstoelen en romige aardappelpuree.

  1. Aline (15) redt leven van man die zich verslikt in restaurant
    PREMIUM

    Aline (15) redt leven van man die zich verslikt in restaurant

    Met wat basiskennis EHBO kan je een mensenleven redden. Vraag dat maar aan de 15-jarige Aline Van den Berghe uit het Belgische Sint-Martens-Latem. Gedreven door adrenaline en met een sterk staaltje koelbloedigheid wist het meisje tijdens een etentje in een restaurant het leven van een man, die aan het stikken was in een stuk vlees, te redden via reanimatie. ,,Ik zou het mezelf nooit vergeven hebben, mocht ik niets gedaan hebben”, zegt Aline.