Tosti rendang
Volledig scherm
Tosti rendang © 24Kitchen

Wat Eten We Vandaag: Tosti rendang

We hebben ondertussen een scala aan tostirecepten gedeeld. Maar de nieuwe tosti rendang met een knapperige kaaslaag is zonder twijfel één van onze favorieten. 

Hoofdgerecht/lunch
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 2,5 uur (inclusief wachttijd)

Ingrediënten
- 500 g ribrunderlappen
- 2 el zonnebloemolie
- 2 sjalotten, gesnipperd
- 1 teen knoflook, fijngesneden
- 1 stengel sereh, in de lengte gehalveerd
- 100 g boemboe rendang vlees, of maak het zelf*
- 250 ml kokosmelk
- 50 ml water
- peper en zout
- ½ ongesneden wit brood
- 2 el roomboter
- 300 g geraspte Cheddar kaas

Boemboe*
2 sjalotten
- 3 lomboks
- 2 tl grof zeezout
- 1 tl korianderzaad
- 1 tl komijnzaad
- 3 kemirie nootjes
- 1 tl kurkuma
- stuk laos 2 cm
- stuk gember 2 cm
- 4 tenen knoflook
- 2 el vissaus
- 2 el zonnebloemolie

Tosti rendang
Volledig scherm
Tosti rendang © 24Kitchen

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke video’s.