Wat Eten We Vandaag: Vegetarische tricolore lasagne
Creatief met eten? Waarom niet. Zet eens een vrolijke ‘tricolore’ lasagne op tafel. Wij bouwen onze lasagne op met drie gekleurde sauzen op basis van heerlijke, verse ingrediënten.
Delen per e-mail
Dit recept is verzorgd door Eatertainment
Bereidingstijd: 50 minuten
Aantal personen: 4
Ingrediënten
- 3 teentjes knoflook
-
3 gele uien
- 4 wortelen
- 1 courgette
- 2 paprika’s, rood en geel
-
4 verse tomaten
-
3 el olijfolie
-
1 tl oregano
- 1 tl rozemarijn
- 1 tl venkelzaad
-
1 blikje mais
- 250 gr ricotta
- 200 gr spinazie
- 15 gr verse basilicum
- peper en zout
- 1 pakje lasagnebladen
-
175 gr geraspte kaas
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten en kookvideo’s:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Bao buns met jackfruit in barbecuesaus
Ga op de vegetarische tour met onze heerlijke bao buns. Wij vullen deze gestoomde broodjes met jackfruit en een zelfgemaakte barbecuesaus. Een verrassende maaltijd. -
PREMIUM
De opmars van walnoten van eigen bodem: Melissa en Rudolf Jan maken er een rijke olie van voor de salade
Walnoten importeren we uit Californië, Chili, Frankrijk of Oostbloklanden, terwijl het Nederlandse klimaat en bodem ook geschikt zijn. Om die reden, maar ook omdat noten steeds nadrukkelijker als onderdeel van een gezond voedingspatroon worden gepromoot, zien we hier steeds meer walnootbomen. -
Monniken leveren hun beroemde Trappist Westvleteren aan huis
De monniken van de Sint-Sixtusabdij in het Vlaamse Westvleteren zijn begonnen met de levering aan huis van hun wereldvermaarde trappist. Het gaat om een proefproject, waarbij een beperkte hoeveelheid bier de deur uitgaat, verpakt in een kartonnen doos. De Nederlandse fans hebben pech, het is voorlopig alleen voor klanten die in België wonen. -
Nigella Lawson gaat viraal met sneer naar Trump: ‘Recept van de dag is bittere oranje taart’
De wereldberoemde Britse tv-kok Nigella Lawson (61) gaat viraal op Twitter nadat ze in receptvorm een sneer uitdeelde aan Donald Trump. Uitgerekend in de laatste 24 uur van zijn presidentschap riep ze een ‘bittere oranje taart’ uit tot haar recept van de dag. -
Wat Eten We Vandaag: kleurrijke poké bowl met zalm en sriracha-mayonaise
Geen tijd of zin om zelf sushi te maken, maar wél de smaak? Probeer dan zeker eens onze kleurrijke poké bowl. Een heerlijk schaaltje vol ingrediënten uit je favoriete sushi.
-
PREMIUM
Inpakken en zalm eten
Mevrouw Hamersma runt een kookboekenwinkel, meneer Hamersma weet alles over wijn: een gouden combinatie. Hoe een tekort aan bubbeltjesplastic mevrouw Hamersma inspireert tot een zalmgerecht. -
Zo eet je op Popcorndag je favoriete snack (maar dan lekkerder en zes keer goedkoper)
Het is vandaag Popcorndag. Een bezoekje aan de bioscoop moeten we nog even uitstellen, maar dat betekent natuurlijk niet dat we geen popcorn kunnen eten. Uit een zak bij de supermarkt of - veel goedkoper - zelfgemaakt. Het is super simpel. -
Koken & eten Eigenaar van Chinees restaurant is pijnlijk eerlijk over zijn gerechten: ‘Ik ben niet zo'n fan van onze versie’
Chinees restaurant ‘Aunt Dai’ in de Canadese stad Montreal is ineens heel populair door social media. De eigenaar is op de menukaart extreem eerlijk over de gerechten die erop staan. Sinds een klant foto's van de menukaart postte op Twitter komen er meer klanten op het restaurant af.