Wat Eten We Vandaag: Vers pizzadeeg
Pizza doet het altijd goed. Kies ook eens voor een verse variant met een zelfgemaakte bodem. Vers pizzadeeg maken is zó lekker en helemaal niet moeilijk. Het kost even wat tijd, maar het resultaat is het absoluut waard. Met je favoriete toppings wordt dit je nieuwe lievelingspizza.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 30 minuten (+ 2,5 uur rijstijd)
Aantal porties: 2
Categorie: variabel
Ingrediënten:
- 300 gr 00-bloem
- 10 gr gedroogde gist
- 150 ml lauwwarm water
- 1½ tl suiker
- 3 el olijfolie
- 1½ tl zout
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Sambalboter
-
PREMIUM
Huilen: teken van zwakte of genetisch bepaald? ‘Traankanaal zit lager bij mannen’
Huilen, janken, wenen, snikken en snotteren. Niks fijner dan ongecontroleerd de tranen laten stromen. Maar wat is nu de precieze functie van al die tranen? En waarom huilt de ene persoon al bij een tv-commercial en kan de ander geen traan laten op een begrafenis? Hoogleraar Ad Vingerhoets: ,,Het hormoon testosteron maakt het moeilijker om te huilen.’’ -
Wat Eten We Vandaag: Quinoa veggie bowl met halloumi
Een bowl vol met voedzame ingrediënten voor een vullende maaltijd. Een gerecht waar je niet alleen blij van wordt als je het eet, maar ook als je ernaar kijkt. Gevuld met knapperige kikkererwten, zoete aardappelfriet en goudbruine halloumi is dit een overheerlijke maaltijd. -
Wat Eten We Vandaag: Toast met rosbief en ‘smash’ van erwten en edamame bonen
Deze lunch zit vol met groenten en is een plaatje om te serveren. De ‘smash’ is een heerlijke groene spread van erwten en edamame bonen, ook wel bekend als sojabonen. Door de citroen kort te grillen, krijgt deze een lekkere, rokerige smaak. Heerlijk als finishing touch. -
Inbraken gebeuren in allerlei soorten woningen en buurten: zo laat je je huis veilig achter
Vakantie voor de boeg? Haal voor vertrek de stekkers uit de stopcontacten, draai kranen dicht en zorg vooral dat je huis er bewoond uitziet. Dat adviseert Ilona Snaterse-Leidelmeijer, politievrijwilliger gespecialiseerd op het gebied van preventie.
-
PREMIUM
‘Zonder sla is een maaltijd niet compleet’: probeer deze drie maaltijdsalades eens!
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Oreo cheesecake bars
Met deze makkelijke no-bake Oreo cheesecake bars zet je een goddelijk dessert op tafel waar je niet vanaf kan blijven. Je hebt er wat geduld voor nodig, maar het resultaat is verrukkelijk. Ook lekker als zoet tussendoortje. -
PREMIUMEnergierekening
Frank: ‘De elektrische auto verbruikt per maand net zoveel als ons huis in de wintermaanden’
Frank Deleij (44) uit Alphen aan den Rijn investeerde flink en ging van het gas af: ,,Het geeft soms bijna een soort schuldgevoel.’’ Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander.