Wat Eten We Vandaag: Vietnamese noedelsalade met rundvlees

Dit gerecht is redelijk makkelijk om te maken, maar door de dressing smaakt het geenszins simpel. De Vietnamese keuken wordt niet voor niets steeds populairder en dat zul je begrijpen als je deze Vietnamese noedelsalade met rundvlees hebt geprobeerd.

Ingrediënten (voor 4 personen):
- 500 g biefstuk
- 4 el arachideolie
- Zout en peper
- 2 limoenen
- 1 rode chilipeper
- 2 el vissaus
- 1 komkommer
- 1 bosje koriander
- 0,5 bosje munt
- 3 lente-uitjes
- 250 g mihoen
- 100 g sugarsnaps
- 50 g taugé
- Zeezoutvlokken

Benodigdheden:
- Keukenkwastje
- Grillpan

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In de onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
© 24Kitchen
  1. In Offerman-fabriek wordt bijna 3 weken na listeriadrama nog geen plakje vlees gesneden

    In Offerman-fa­briek wordt bijna 3 weken na listeria­dra­ma nog geen plakje vlees gesneden

    De fabriek van vleeswarenbedrijf Offerman in Aalsmeer ligt bijna drie weken na de grote terugroepactie nog steeds stil. Offerman moest de locatie begin oktober sluiten nadat bleek dat vleeswaren die hier werden gesneden en verpakt, waren besmet met de listeriabacterie. Zeker twintig mensen werden ernstig ziek na het eten van besmet vlees, drie personen overleefden het niet en een vrouw kreeg een miskraam.