Wat Eten We Vandaag: Visballetjes met ketjapsaus

Gooi alle ingrediënten voor de visballetjes in de blender en je deeg is klaar. Zo simpel kan het zijn! En het gaat gelukkig niet ten koste van de smaak.

Ingrediënten (voor 4 personen):
- 500 g kabeljauwfilet
- 1 ui
- 3 tenen knoflook
- 1 rode peper
- 5 cm gember
- 2 el bloem
- 200 g peultjes
- 300 g sperziebonen
- 350 g rijst
- Zonnebloemolie of arachideolie
- 3 el ketjap manis
- Scheut zoute sojasaus
- 1 limoen
- 0,5 bosje koriander

Benodigdheden:
- Keukenmachine, wok, rasp

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In de onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
© 24Kitchen