Wat Eten We Vandaag: Yoghurt met zelfgemaakte perengranola
Knapperige peer en romige yoghurt, is er een betere combinatie? Voeg hier nog een heerlijke perengranola aan toe en je hebt een waar recipe for success.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment
Bereidingstijd: 50 minuten
Aantal personen: 2
Ingrediënten
- 1 peer
- 1 appel
- 500 ml yoghurt
- 6 à 8 el perengranola
Ingrediënten perengranola
- 80 gr quinoa, ongekookt
- 120 gr havermout
- 50 gr zonnebloempitten
- 50 gr pompoenpitten
- 1 tl kaneel
- 1 peer, in kleine blokjes
- 2 el ahornsiroop
- 2 el zonnebloemolie
- 1 tl vanille aroma
- 1 el water
- snuf zout
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten en kookvideo’s:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Albert Heijn
Wat Eten We Vandaag: Köfte kebab met yoghurtsaus
Dit bekende fastfoodgerecht maak je gewoon lekker zelf thuis. Zo is-ie nog gezond ook. -
PREMIUM
Kam, poten, hart, maag, niertjes, lever: alles van de kip is eetbaar
Een kip levert meer dan een steriele, blote kipfilet. Sterker, alle onderdelen zijn eetbaar, zegt chef-kok Nel Schellekens: ‘De kam is goddelijk in de salade. Van de klauwen werd vroeger kroepoek gemaakt.’ -
Wat Eten We Vandaag: Pasta met vegetarische gehaktballetjes, prei en champignons
Het is weer bijna weekend; maak er een ontspannen avond van met deze makkelijk te bereiden eenpanspasta. -
column
Waarom deze trend op LinkedIn zo irritant is - en wat je beter kan doen
Psycholoog Thijs Launspach is psycholoog en stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: humblebragging -
PREMIUMEnergie1
Sluit je nu een jaarcontract af, dan ben je ook komende winter verzekerd van hetzelfde tarief
Deze week maakte Essent bekend dat het weer jaarcontracten aanbiedt. Lange tijd was het door de onzekere energiemarkt niet mogelijk voor consumenten om vaste contracten af te sluiten. Is het verstandig om nu vast te zetten?
-
Wat Eten We Vandaag: Courgetti bolognese met burrata
Spaghetti bolognese is een klassieker. De traditionele Italiaanse bolognesesaus bestaat uit gehakt en buikspek (pancetta). Probeer ook eens deze vegetarische variant met heerlijke gemarineerde pulled oats waarbij de spaghetti is vervangen door courgetti. -
-
-
Wat Eten We Vandaag: Artisjokken en groene asperge quiche
Deze rechthoekige quiche met artisjokken en groene asperges doet het erg goed bij een borrel of op een buffettafel. Je kan natuurlijk ook een ronde quiche- of taartvorm gebruiken. -
PREMIUM
'Meiden mogen later net zo van seks genieten als jongens’
Tijdens de Week van de Lentekriebels, die vandaag op basisscholen begint, horen oudere leerlingen nu ook alles over, jawel, de clitoris. Want die is net zo belangrijk als de piemel, stelt Elsbeth Reitzema.