Deze serveerster in Gouda heeft er veellol in: drankjes uitdelen op een vol terras.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze serveerster in Gouda heeft er veellol in: drankjes uitdelen op een vol terras. © Pim Mul

Yes! Onze restaurant-recensent mag ein-de-lijk weer op pad: ‘Als iets niet deugt, ben ik niet mild’

Zo blij als een koe die na een winter op stal weer naar buiten mag, zó wild huppelend en springend wil restaurant-recensent Hans Pfauth weer op pad nu de terrassen opengaan. Binnenkort begint hij met een nieuwe serie in AD Groene Hart waarin hij omschrijft hoe het er op het terras aan toe gaat. 

  1. Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’
    PREMIUM

    Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’

    Of de kaas nou stinkt, rot, het zuur van maden bevatten, keihard of juist zacht is, de komende tien jaar verrast de Rotterdamse wijnbar Walsjérôt haar gasten elke week met een nieuwe kaas uit alle uithoeken van de wereld. Dat is de belofte van eigenaar Jelle Stelpstra die zijn vorige week voltooide kaascursus met zijn klanten wil delen. ,,Kazen zijn vaak oude producten met een verhaal.’’