PREMIUM
Zo eet je slim eiwitten voor je spieropbouw
Koken & EtenLaura Obdeijn gelooft niet alles wat wordt verteld over ons eten en drinken. Deze week neemt zij het belang van eiwitten onder de loep.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Subsidie om je huis te verduurzamen? Super lastig. Met deze tips lukt het hopelijk wel
-
Getest: Dit is de beste wasmachine voor grotere huishoudens
Wat is de beste wasmachine voor een gezin van 5 personen of meer? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord. -
PREMIUMKoken & eten
Is dat gezond, de dag beginnen met een glas citroensap in lauwwarm water?
Een verbeterde stoelgang, een plattere buik, sterker immuunsysteem, mooiere huid en minder hongergevoel. Zomaar een paar voordelen die worden toegeschreven aan een glas citroensap in lauwwarm water in de ochtend. Zijn deze beweringen juist? Gezondheidsjournalist Tijn Elferink schept duidelijkheid. -
Wat Eten We Vandaag: Pittige makreelcouscous met sugar snaps
Met dit recept voor couscous zet je binnen twintig minuten een heerlijke maaltijd vol groenten op tafel. We mengen de couscous met sugar snaps, komkommer, mais en een olie van peterselie. Voeg er nog makreel in tomatensaus aan toe en je hebt je portie Omega 3 weer binnen. -
Dit is waarom vette vis zo goed is voor je hart en vaten
Het beste dieet is een leefstijl, vinden de zussen Jansen & Jansen. Ze koken mediterraan en schreven daarover boeken. Vandaag: het ene vet is het andere niet.
-
Update met video
Michelinsterren: zeventien nieuwe restaurants, één krijgt er twee en andere verliezen beide
-
-
-
PREMIUMEnergierekening
Harmen: ‘Mijn huis had energielabel C, maar dat was misschien een beetje optimistisch’
Harmen Visser (28) uit Eindhoven heeft twee verschillende energiecontracten omdat dit voor hem voordeliger is. Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. -
Wat Eten We Vandaag: Flammkuchen van matzes met gerookte zalm
Voor de flammkuchen gebruiken we matzes en deze toppen we af met een laagje crème fraîche, gerookte zalm en groene asperges. Een klassieke combinatie.