Restaurant Bayonne. Chefs Tjeerd Boersma (R) en Benjamin van Aken met op de voorgrond een Ibericowang met biet en Brioche.
Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant Bayonne. Chefs Tjeerd Boersma (R) en Benjamin van Aken met op de voorgrond een Ibericowang met biet en Brioche. © Frank Jansen

Dit restaurant is heerlijk eigenwijs op een prachtig plein, maar toch gaat het even mis

gouden pollepelDeze week in de rubriek De Gouden Pollepel: Bayonne Restobar. Een restaurant waar fantastisch wordt gekookt. Ze brengen op eigenwijze de keuken van Frans-Spaanse Baskenland. Maar verdorie. Als we vol willen genieten gaat het toch mis.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.