PREMIUM
Twentse Bierbrouwerij: proeflokaal én carnivorenparadijs
Het RestaurantHENGELO - De Twentse Bierbrouwerij is behalve een ambachtelijke brouwerij met proeflokaal ook een carnivorenparadijs. Met puur vlees van de Argentijnse barbecue in de hoofdrol.
We kennen de Twentse Bierbrouwerij nog als trendy proeflokaal in de voormalige Hazemeijerfabriek in de binnenstad van Hengelo. Een half jaar geleden is het bedrijf verhuisd naar een meer landelijk gelegen locatie aan de Haaksbergerstraat, die voorheen bekend stond als De Zegger.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMgouden pollepel
Nieuwe gastropub Annabel is leuk en voelt als vakantie, maar kan nog leren
Deze week in de rubriek De Gouden Pollepel: Annabel. Hier eet je in een mooie bar hapjes en krijg je vakantiekriebels met de coctailshaker hoog in de lucht. We waren zelfs even in de straten van Palermo. Soms verdwaalde jonge Annabel ook. -
PREMIUMHet Restaurant
Wine & Bite Oldenzaal: culinaire kleinkunst bij de wijn
OLDENZAAL - Bij Wine & Bite in Oldenzaal kun je terecht voor wel 90 soorten wijn op fles en hapjes. De bite zit in de Spaanse tapas en de Japanse sushi. -
Energierekening
Sjaak (75): ‘Ik heb zelf radiatorfolie achter de radiatoren geplaatst, met magneten’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Sjaak Kolderman (75) uit Sassenheim. -
vraag 't vtwonen
Zo wordt je huis een oase van rust: ‘Dat is echt een basisbehoefte’
In een rustig huis is het fijn thuiskomen na een lange werkdag. Hoe maak je van je huis zo’n serene plek? We vragen het Liza Wassenaar, stylist bij vtwonen. -
PREMIUMGOUDEN POLLEPEL
Het interieur van dit restaurant heeft een link met FC Barcelona (én de bar is roze-paars verlicht)
Waar is de coronabel? Het interieur heeft een link met Alicia Keys, Jonnie Boer en FC Barcelona. Een zomers gerecht is de volgende dag van de menukaart verdwenen. Het belraadsel wordt opgelost bij ons vertrek.
-
PREMIUMHet Restaurant
Culinair én artistiek van hoog niveau: 10- voor 't Lansink in Hengelo
HENGELO - De uitdrukking 'met geen pen te beschrijven' gaat helemaal op voor de kunststukjes bij 't Lansink in Hengelo. Je valt er van de ene verrukking in de andere. -
Podcast
Nanette en Marlies verloren ongeboren baby: ‘Zoveel liefde voor zo’n ieniemini mensje’
Een zwangerschap leidt niet altijd tot een blakende, gezonde baby: per jaar verliezen in Nederland zo’n 25.000 vrouwen een ongeboren kindje. In de podcast Miskraammonologen, een productie van Ouders van Nu, AD en de regionale titels, hoor je de persoonlijke verhalen van deze vrouwen. Deze week vertellen Marlies en Nanette over hun miskramen. -
PREMIUMHet Restaurant
De Witte Wieven in Zwiep zijn een beetje ‘spooky', maar vooral gastvrij
ZWIEP - "Hé, heeft u gewisseld van voorgerecht?", merkt de serveerster op bij het uithalen van de borden. Scherp is de bediening in elk geval bij restaurant De Witte Wieven in Zwiep, bij Lochem. En hartverwarmend vriendelijk.