Wordt Ten Hag de vierde Wijze uit het Oosten?

de BankzitterDe Amsterdamse stadskrant Het Parool kopte woensdag groot op de voorpagina 'Tukker Ten Hag flikt het met Ajax'. Het is blijkbaar toch iets bijzonders als iemand uit dit boerenland vol achtergestelden in de hoofdstad in een paar weken iets voor elkaar krijgt wat al die knappe koppen in het epicentrum van hip en hot jarenlang niet lukte. 

Het stuk was verder trouwens opvallend positief voor de trainer, die ze bij die andere Amsterdamse krant juist niet pruimen. Bij De Telegraaf stond er nog net niet dat Ajax de Champions League had gehaald ondanks Erik ten Hag. Je zou op z'n zachtst kunnen concluderen dat de zelfverklaarde verzetskrant van het land het niet zo leuk vindt dat iemand uit Twente trainer is van Ajax. 

  1. Hoe profclubs jacht maken op talentjes van 10 jaar en jonger
    PREMIUM
    De Bankzitter

    Hoe profclubs jacht maken op talentjes van 10 jaar en jonger

    Toen ik me vorige week zaterdag in alle vroegte langs de lijn meldde - de aftrap van de topper was om 08.30 uur - zag ik de scout van FC Twente al met met pen en papier rondlopen. Iets verderop stond zijn collega van De Graafschap. Voor de goede orde: ik was bij een wedstrijd van voetballertjes onder 10 jaar in het grensgebied van Tukkers en Superboeren. De scout van FC Twente vroeg netjes naar de naam van een spelertje, nadat er een bal in de kruising was geschoten.

Blogs