Wordt Ten Hag de vierde Wijze uit het Oosten?

de BankzitterDe Amsterdamse stadskrant Het Parool kopte woensdag groot op de voorpagina 'Tukker Ten Hag flikt het met Ajax'. Het is blijkbaar toch iets bijzonders als iemand uit dit boerenland vol achtergestelden in de hoofdstad in een paar weken iets voor elkaar krijgt wat al die knappe koppen in het epicentrum van hip en hot jarenlang niet lukte. 

 1. Ook in tijden van verwarring blijft FC Twente zichzelf
  PREMIUM
  de Bankzitter

  Ook in tijden van verwarring blijft FC Twente zichzelf

  Een goede kennis, nota bene fan van FC Utrecht, appte me na het wegsturen van Ted van Leeuwen of FC Twente misschien te weinig aandacht had gekregen de laatste tijd. Ik vond het een belediging voor het instituut FC Twente. Als er namelijk één club is die in tijden van verwarring, verdeeldheid, rechtszaken en onzekerheid tenminste zichzelf is gebleven, dan is het Twente. In De Grolsch Veste is het zoals altijd: business as usual.
 2. Blog | Pardon? Iets fixen, omdat de regels er niet in voorzien?

  Blog | Pardon? Iets fixen, omdat de regels er niet in voorzien?

  Het was zo’n stuk dat je leest, waarna je schouderophalend verder bladert. We schrijven 13 april en in Voetbal International is een artikel gewijd aan de onzekerheid bij FC Twente. Tal van vertegenwoordigers van degradatiekandidaten mogen hun licht laten schijnen over de zaak en daar is uiteraard niets mis mee. Voor alle duidelijkheid: ik las veel onzin, maar ach...als het om Twente gaat, kijk je daar niet zo snel meer van op dezer dagen. Volgende pagina dan maar.
 3. ‘Een piepklein beetje Joop weer in de vezels van FC Twente mag best’
  PREMIUM
  de Bankzitter

  ‘Een piepklein beetje Joop weer in de vezels van FC Twente mag best’

  Opeens zat hij daar, alsof Napoleon was teruggekeerd na jaren van verbanning. Ik kan u het filmpje op YouTube, van pakweg anderhalve maand geleden, aanraden. Want de manier waarop hij naar de mond wordt gepraat, is van een onovertroffen schoonheid. Harry Mens is er een stagiaire bij. Er worden voeten gekust, er wordt gekropen en geslijmd dat je het beeldscherm moet afvegen, en er wordt zo diep gebogen dat het prachtig lesmateriaal is voor de inburgeringscursus in Japan.

Blogs