Volledig scherm
De crew van Hooked Seafood & More in Nijverdal © Carlo ter Ellen DTCT

Lezersmenu april 2019: Hooked Seafood & More in Nijverdal

NIJVERDAL - Lezersmenu Visliefhebbers vallen in april met hun neus in de boter bij Hooked Seafood & More in Nijverdal. De zee lonkt aan de voet van de Sallandse Heuvelrug.

Op de hoge zandgronden in Oost-Nederland moet je exclusieve visrestaurants met een lampje zoeken. Op de menukaarten van de meeste restaurants in deze regio staan volgens Nienke Rooks, gastvrouw bij Hooked, vooral vleesgerechten. De visgerechten zijn in de minderheid. „Bij ons is dat net andersom. 90 procent van onze gerechten bestaat uit vis, gamba’s, coquilles, schelpen en schaaldieren. Het lezersmenu is vleesloos.”

Klik hier om uw mening te geven over het Lezersmenu van deze maand

Voorgerecht

In yuzu gemarineerde Noorse zalm op een bedje van zeewiersalade, crème van tomaat, sesamkletskop, zoetzure komkommer en een krokant van gember.

Volledig scherm
© Carlo ter Ellen DTCT

Hoofdgerecht

Op de huid gebakken dorade, daarbij een aardappel-citrus mousseline, voorjaarsgroenten, chips van truffelaardappel en saffraansaus.

Volledig scherm
© Carlo ter Ellen DTCT

Nagerecht

Panne cotta van mango, kokoscrumble, gekaramelliseerde witte chocolade, gemarineerde kiwi en een mousse van kokos en vanille.

Volledig scherm
© Carlo ter Ellen DTCT

Hooked Seafood & More

Grotestraat 232, Nijverdal
Telefoon: 0548-549328
www.hookedseafood.nl

Openingstijden lezersmenu

Dinsdag t/m zondag
Reserveringen: van 17.00 tot 19.30 uur en van 20.00 tot 22.30 uur.
Goede Vrijdag, beide paasdagen en Koningsdag geopend
Maandags gesloten

Standaard inhoud bon

Prijs lezersmenu 29,50 euro p.p. inclusief twee glazen wijn, bier of fris p.p. en kop koffie, cappuccino of thee. Uitsluitend na telefonische reservering en op vertoon van deze bon. Deze aanbieding is geldig van 1 t/m 30 april 2019.

Volledig scherm
© Tubantia