Lezersmenu december: De Postelhoek in Oud Ootmarsum
“Even tijd, rust en samen zijn…. wij verzorgen met liefde de rest” zegt eigenaresse Silvia Rouwers. Samen met gastvrouw Lotti Bartels, chefkok Pascal Rohaan en kok William Bannink werkt zij met veel toewijding en enthousiasme.
De Postelhoek is een laagdrempelig restaurant en een gemoedelijk B&B. In december staat het Tubantia-lezersmenu feestelijk op de kaart. De inrichting van de zaak is landelijk en ongedwongen, perfect passend bij de mooie omgeving van Ootmarsum en natuurgebied ‘Het Springendal’.
Het lezersmenu begint met tartaar van gerookte zalm met gebakken gamba’s, koriander, sjalotten en zoetzure groenten. Dit wordt geserveerd met een vers broodje en kruidenboter.
Heisterkamp Wijnkopers (Ootmarsum) selecteerde twee unieke wijnen: een witte Rebel.lia biologisch uit Utiel Requena (Valencia), Superior DOP, Sauvignon Blanc en Chardonnay en een rode Domaine de Libarde, Bergerac (Bordeaux), Merlot, Cabernet Sauvignon en Cabernet Franc.
Het hoofdgerecht bestaat uit een fijn mals gegrilde kalfsribeye met een jus van gepofte knoflook, rozemarijn en tijm. De bijgerechten zijn rauwkostsalade en frites.
Als dessert serveren wij een ‘snoeperij uit grootmoeders keuken’. Gepocheerde peer en mousse van kaneelstokken, panna cotta met gelei van zuurtjes, chocoladelolly en een taartje van boterbabbelaars. Afsluitend koffie, cappuccino of thee en arretjes cake.
Adresgegevens
De Postelhoek eten drinken slapen
Laagsestraat 56
Oud-Ootmarsum
Telefoon: + 31 (0)541 293105
Website: www.postelhoek.com
Verder informatie
Telefonisch reserveren gelieve tussen 12.00-17.00 uur.
Maandag, dinsdag, kerstavond 24 december & oudejaarsdag (31 december) gesloten.
Lezersmenu: dagelijks vanaf 16.30 uur. Tijdens de kerstdagen (25 en 26 december) vanaf 14.00 uur.
Optioneel als tussengerecht wordt een wildbouillon met shitake en kervel aangeboden tegen extra betaling.
Standaard inhoud in bon:
Prijs lezersmenu 27,50 euro p.p. inclusief twee glazen wijn, bier of fris p.p. en kop koffie, cappuccino of thee. Uitsluitend na telefonische reservering en op vertoon van deze bon. Deze aanbieding is geldig van 1 t/m 30 december 2017.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
column
Waarom deze trend op LinkedIn zo irritant is - en wat je beter kan doen
Psycholoog Thijs Launspach is psycholoog en stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: humblebragging -
Lezersmenu september 2017: Het Seminar Zenderen
-
PREMIUMEnergie1
Sluit je nu een jaarcontract af, dan ben je ook komende winter verzekerd van hetzelfde tarief
Deze week maakte Essent bekend dat het weer jaarcontracten aanbiedt. Lange tijd was het door de onzekere energiemarkt niet mogelijk voor consumenten om vaste contracten af te sluiten. Is het verstandig om nu vast te zetten? -
Lezersmenu februari 2019: De Hanninkshof in Usselo
USSELO - De Hanninkshof is het tweede Lezersmenu van dit jaar. Vers, klassiek, puur en verrassend: die basisformule doet elke hap in Usselo 'gewoon lekker' smaken. -
PREMIUM
'Meiden mogen later net zo van seks genieten als jongens’
Tijdens de Week van de Lentekriebels, die vandaag op basisscholen begint, horen oudere leerlingen nu ook alles over, jawel, de clitoris. Want die is net zo belangrijk als de piemel, stelt Elsbeth Reitzema.
-
Lezersmenu november 2018: Bij Rozendaal in Enschede
ENSCHEDE - Toepasselijker kan het niet: het Tubantia-lezersmenu van november wordt geserveerd in Gastrobar Bij Rozendaal, pal tegenover het hoofdkantoor van uw krant. -
-
-
Lezersmenu augustus 2020: Bistro De Kolenbrander in Hengevelde
HENGEVELDE - Bistro de Kolenbrander in Hengevelde moest in maart abrupt stoppen met het Lezersmenu. Vijf maanden later, pakt het restaurant de draad weer op met een sprankelend zomermenu. Letterlijk, want bij het voorgerecht wordt een overheerlijke prosecco spumante DOC geschonken. -
Lezersmenu april: De Rijsserberg in Rijssen
Restaurant Rijsserberg is onderdeel van Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug en gelegen midden in het groene ‘Schwarzwald’.