Volledig scherm
© Carlo ter Ellen DTCT

Lezersmenu januari 2019: De Wilmersberg in De Lutte

DE LUTTE - Landgoedhotel De Wilmersberg in De Lutte bijt in 2019 het spits af met een uitgelezen lezersmenu dat past bij het aardse van het seizoen.

Chef de cuisine Ronald Bor van De Wilmersberg heeft een menu samengesteld in de geest van januari. ,,Aardse ingrediënten als shiitakes, topinamboer, knolselderij en krootjes (bieten) passen daar uitstekend bij’’, benadrukt Willem Dankers. De chef-kok van restaurant Dorset in Borne was ooit leermeester van Ronald Bor bij - toen nog - De Stenen Tafel in Borculo. Hij beveelt het gevarieerde driegangenmenu van zijn collega van harte aan.

De Wilmersberg ligt op een van de mooiste plekjes van Twente tussen De Lutte en Oldenzaal. Het uitzicht vanuit de dinerzaal, die plaats biedt aan 120 personen, is zelfs in de winter betoverend mooi.

Klik hier om uw mening te geven over het Lezersmenu van deze maand

Voorgerecht

Spicy macaron met artisjok appel en Shiso purper (amuse). Tartaar van shiitakes, met oude geitenkaas, topinamboer, knolselderij, zwarte (gefermenteerde) knoflook (vegetarisch).

Volledig scherm
© Carlo ter Ellen DTCT

Hoofdgerecht

Gegrilde kalfslende in een jus van gerookte boter. Daarbij polenta (gemalen maismeel), diverse soorten biet en een crunch van pecanoten.

Volledig scherm
© Carlo ter Ellen DTCT

Nagerecht

Mandarijnencurd met een gel van sinaasappel en partjes bloedsinaasappelop een crunch van Oreo, daarbij een sorbet van witte chocolade en limoen.

Volledig scherm
© Carlo ter Ellen DTCT

Landgoedhotel De Wilmersberg

Rhododendronlaan 7, De Lutte
Telefoon : 0541-585555
www.wilmersberg.nl

Verdere informatie

Diner vanaf 14.00, 17.00 en 20.00 uur. 1 januari gesloten.

Standaard inhoud bon

Prijs lezersmenu 29,50 euro p.p. inclusief twee glazen wijn, bier of fris p.p. en kop koffie, cappuccino of thee. Uitsluitend na telefonische reservering en op vertoon van de bon. Deze aanbieding is geldig van 2 t/m 31 januari 2019.