1. Nieuwe fototrend: mannen tonen hun obsessie met frisgroene kamerplanten

  Nieuwe fototrend: mannen tonen hun obsessie met frisgroene kamerplanten

  Op sociale media zoals Instagram en Facebook is sprake van een nieuwe hype die inhoudt dat mannen foto's van zichzelf posten in combinatie met planten. De kiekjes van al dan niet gespierde hunks tussen fris groen worden massaal gepost en gedeeld met de toepasselijke hashtag #boyswithplants inclusief namen van afgebeelde (kamer)planten- of bomensoorten. Een paar voorbeelden van frisse kerels in een natuurlijke, zuurstofproducerende omgeving. 
 1. Michiel en Vanesse kleden zich jaar lang in trouwkleding

  Michiel en Vanesse kleden zich jaar lang in trouwkleding

  Vanesse (36) en Michiel (35) uit het Zuid-Hollandse Boskoop trouwde een kleine maand geleden. Sinds die dag lopen zij nog dagelijks in trouwjurk en pak. ,,We wilden alsnog graag een foto van het aansnijden van de taart. Eenmaal thuis vroeg ik aan mijn moeder of ze die foto wilde maken, maar daarvoor moesten we natuurlijk wel onze trouwkleding aan.’’ De dag daarna wilden ze nog een huwelijksfoto op het strand. En zo ontstond het idee voor hun instagram-account 365days_marriage. Michiel en Vanesse gaan proberen een jaar lang foto's te plaatsen van zichzelf in trouwkleding.
 2. Lelijke (maar super lieve) huisdieren gezocht voor de fotogalerij!
  Dierendag

  Lelijke (maar super lieve) huisdieren gezocht voor de fotogalerij!

  Vandaag, op Dierendag, staan wereldwijd alle dieren in de spotlights. Maar die zijn lang niet altijd om aan te zien. Ben je baasje van een altijd chagrijnig kijkende kat of toevallig een kalende poes met drie pootjes? Of eigenaar van een uit de kluit gewassen hamster of vuilnisbakhond met vachtproblemen, die ook nog een oog moet missen? Upload hieronder een foto van je lelijke, maar o zo lieve huisdier. Deze verschijnt in onze online fotogalerij. 
 1. Zet je broer of zus in het zonnetje op nationale broer/zus-dag
  Fotogalerij

  Zet je broer of zus in het zonnetje op nationale broer/zus-dag

  Het is vandaag nationale broer/zus-dag! En in Nederland hebben we nogal wat broers en zussen. Een op de vijf moeders in Nederland (en dat zijn er zo'n vijf miljoen) heeft drie kinderen. Grote gezinnen zijn niet meer zo gebruikelijk: een op de tien moeders in Nederland kreeg vier of meer kinderen, slechts één procent heeft er minimaal zes. Al met al genoeg broers en zussen om van te houden. Stuur hieronder je eigen broer/zus-foto in en zet hem of haar in het zonnetje. 
 2. Owen (17) lost binnen 17 seconden een kubus op met één hand

  Owen (17) lost binnen 17 seconden een kubus op met één hand

  Owen de Heer is zeventien jaar oud en doet mee aan het Nederlands kampioenschap Rubiks kubussen oplossen. Dit kampioenschap werd vandaag gehouden in het Utrechtse Hoogland. Vorig jaar won hij de competitie one-handed: het oplossen van de klassieke kubus met slechts één hand. Een handicap maakt het hem onmogelijk het klassieke speelgoed met twee handen op kleur te sorteren. Hij wist zijn titel vandaag met een tweede plaats (16,56 seconden) niet te prolongeren, maar dat maakt het eenhandig oplossen van de kubussen niet minder knap.