Omwonende Henk Meijer is niet blij met de oplossing tussen Enschede en Losser. Hij wil terug naar 60 kilometer per uur en nog wat aanpassingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Omwonende Henk Meijer is niet blij met de oplossing tussen Enschede en Losser. Hij wil terug naar 60 kilometer per uur en nog wat aanpassingen. © Robin Hilberink

Aanwonenden Hoge Boekelweg in Losser klagen over sluipverkeer: ‘Geen mensen die hier moeten zijn’

LOSSER - De Hogeboekelweg in Losser is en blijft een fietsstraat. En binnenkort geldt dat ook voor het verlengde van de route tussen het Dinkeldorp en Enschede, de Hoge Boekelerweg in de buurgemeente. Omwonende Henk Meijer van de gelijknamige Losserse zorgboerderij is daar ontevreden over en eist aanpassingen. 

 1. Lintje erkenning voor zes inwoners gemeente Losser voor hun vrijwillige inzet
  PREMIUM

  Lintje erkenning voor zes inwoners gemeente Losser voor hun vrijwilli­ge inzet

  LOSSER - In de raadszaal van het gemeentehuis in Losser zijn maandag zes inwoners verrast met een koninklijke onderscheiding, twee uit Losser zelf, drie uit De Lutte en een Overdinkelaar. Zij werden allemaal benoemd tot Lid in de orde van Oranje Nassau. De ceremonie was vanwege de coronamaatregelen in aangepaste vorm en met een heel beperkt gezelschap. De gedecoreerden werden een voor een, samen met hun partner of een familielid, in ’t Lossers hoes ontvangen. De onderscheidingen werde opgespeld voor de parters of een familielid.
 1. Minstens 150 gewonden bij ongeluk in overvolle synagoge
  Play

  Minstens 150 gewonden bij ongeluk in overvolle synagoge

 2. Enschedese moslims protesteren tegen geweld Israël
  Play

  Enschedese moslims proteste­ren tegen geweld Israël

Oldenzaal e.o.