Alles klopt aan Sterrengala in Losser

LOSSER - Een spetterend dansfeest in een stijf uitverkochte sporthal De Fakkel. Het Sterrengala van de Gaffel Aöskes heeft de weg omhoog overduidelijk gevonden.

Ruim duizend man publiek kreeg naast ‘lokale artiesten’ als Triple Nix ook weer landelijk bekende artiesten op het podium staan zoals 2 Brothers on the 4th Floor, de van de Voice Senior bekende Eddy Grovell, partyband Black Tie Monkey Squad en divatrio CPG (foto).

Champagne

 Voor de vips, de sponsoren van het carnaval, was er champagne en lekkere hapjes. Het Sterrengala is er ook om hen te bedanken voor de onmisbare bijdrage aan het carnaval. Meteen vanaf het begin, toen de mini- Martini Wichter het podium bestormden, zat de sfeer er goed in en was het publiek niet van de dansvloer af te krijgen.

Voor Pim Jansen en zijn galacommissie van de Gaffel Aöskes waren er zaterdag louter complimenten. ,,Alles klopte. Twee jaar geleden zat het klad er nog in, maar je ziet dat als je een goed programma neerzet met mooie artiesten, de mensen ook weer komen.” Het feest ging dan ook door tot diep in de nacht.

Pendelbussen

Voor volgend jaar heeft de commissie overigens een uitdaging. Omdat De Fakkel plaats moet maken voor een nieuwe multifunctionele sporthal, moet voor het gala een nieuwe locatie worden gevonden. In Losser zijn geen mogelijkheden, dus wordt naar omliggende plaatsen gekeken. ,,Misschien trekken we een extra grote band of artiest naar het gala. Dat gaat goed komen. De eerste sponsoren hebben zich al gemeld en we zetten gewoon pendelbussen in”, aldus Pim Jansen.

Volledig scherm
Diva-trio CPG op het podium van het Sterrengala. © Robin Hilberink

Overigens kreeg Maria Wolbert uit De Lutte tijdens het gala de Orde van Verdienste. Zij kreeg deze voor het vrijwilligerswerk dat zij doet. 

Oldenzaal e.o.

Poll

Bezoekers dupe van conflict rond rode Brueghelmunt

Bezoekers dupe van conflict rond rode Brueghelmunt

  • Schandalig dat Lossernaren met de gebakken peren zitten (45%)
  • Domme pech, moet je maar niet zoveel munten inslaan (27%)
  • Afschaffen die munt en gewoon mobiel betalen (28%)
157 stemmen