Eigen foto
Volledig scherm
© Eigen foto

Anita uit De Lutte brengt 8 dagen carnaval vieren in beeld

FotoserieOLDENZAAL/DE LUTTE - Anita Spit uit De Lutte heeft een enerverende week achter de rug. Zeg maar gerust: zwaar. 8 dagen lang vierde ze intensief carnaval in Oldenzaal en omgeving. „Ik wil laten zien dat niet alles om alcohol en vreemdgaan draait.”

  1. Verdwijnt het Bevrijdingsgevoel van 5 mei stiekem in Noordoost-Twente en welk lot hangt vv Oldenzaal boven het hoofd?
    PREMIUM
    Nieuwsupdate

    Verdwijnt het Bevrij­dings­ge­voel van 5 mei stiekem in Noord­oost-Twen­te en welk lot hangt vv Oldenzaal boven het hoofd?

    OLDENZAAL - Lijkt dat maar zo of verliest de Nationale Bevrijdingsdag in Noordoost-Twente steeds meer aan betekenis? Gelet op de wijze waarop 5 mei dit jaar vrijwel geruisloos voorbij ging aan Oldenzaal, Losser en Dinkelland zou je het bijna gaan denken. Natuurlijk, de nationale driekleur wapperde op tal van plekken, maar daar bleef het ook zo’n beetje bij. Wat verder opviel deze week: de bliksemtrip van De Avonturier naar Oekraïne, de onzekerheid over het voortbestaan van vv Oldenzaal en de sportieve ambities in Losser.

Oldenzaal e.o.