Bas Breukers en Elsemiek de Vries samen voor het pand aan het Martinusplein in Losser, waar ze na het hoogseizoen zullen beginnen met Restobar BORR.
Volledig scherm
PREMIUM
Bas Breukers en Elsemiek de Vries samen voor het pand aan het Martinusplein in Losser, waar ze na het hoogseizoen zullen beginnen met Restobar BORR. © Annina Romita

Bas en Elsemiek beginnen Restobar BORR in Losser: ‘De telefoon ontplofte’

LOSSER - Restobar BORR, zo gaat het nieuwe restaurant van Bas Breukers (30) en Elsemiek de Vries (25) aan het Martinusplein in Losser heten. Het pand, waar voorheen een Canadees restaurant in was gevestigd, stond de afgelopen tijd leeg. Vijf vragen aan het stel, dat grootse plannen heeft.

  1. Alles gaat voorbij dus ook de tijd dat je gratis naar de Boeskool-artiesten in Oldenzaal kon kijken
    PREMIUM

    Alles gaat voorbij dus ook de tijd dat je gratis naar de Boeskool-artiesten in Oldenzaal kon kijken

    OLDENZAAL - Het zal even wennen zijn voor de Oldenzalers en alle andere trouwe bezoekers. Maar voor het eerst in het ruim 50-jarig bestaan van de Boeskool is Lös wordt er dit jaar entree gevraagd bij dit evenement. Volgens de organisatoren van ‘Summer in the City’ is dat pure noodzaak om van dit nieuwe onderdeel een succesnummer te kunnen maken. De vraag is niet alleen hoe deze kleine cultuurshock half augustus uitpakt tijdens de langverwachte gouden editie van het zomerfeest, maar ook of dit feestje op de Ganzenmarkt gevolgen heeft voor de drukte op de Groote Markt.

Oldenzaal e.o.