Het gebrek aan voortgang in de reeds lang beloofde aanpak van de Oude Dijk is een van de zaken die wordt gehekeld door de inwoners van Beuningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gebrek aan voortgang in de reeds lang beloofde aanpak van de Oude Dijk is een van de zaken die wordt gehekeld door de inwoners van Beuningen. © Robin Hilberink

Betrokken Beuningers witheet en pissig over moeizame dorpsvernieuwing, maar geef de moed niet op en blijf praten!

ColumnAls er een kaart van Twente bestond die laat zien waar de meest ontvlambare Tukkers woonachtig zijn, durf ik te stellen dat Beuningen een nog kleinere stip op die kaart zou zijn dan normaal al het geval is. Je moet echt van heel goeden huize komen, wil je de Beuningers zover krijgen dat ze overlopen van boosheid.

  1. Dronken Engelse Uber-chauffeur vergist zich in weghelft en botst op Twents echtpaar
    PREMIUM

    Dronken Engelse Uber-chauf­feur vergist zich in weghelft en botst op Twents echtpaar

    DEURNINGEN/ALMELO - In 2018 botsten twee auto's in Deurningen frontaal op het fietspad van de Deurningerstraat tegen elkaar. Het duurde meer dan vier jaar voordat de strafzaak tegen veroorzaker, Romany A. (49) uit het Britse Brighton, op de rol bij de rechter in Almelo staat. De slachtoffers, een Twents stel van middelbare leeftijd, hebben er hard voor moeten vechten om de zaak te laten voorkomen.