Boer Maarten Spiele worstelde sinds zijn 12e met zijn geaardheid. Pas 2 jaar geleden kwam hij uit de kast. Hij vertelt, over homoseksualiteit op het Twentse platteland.
Volledig scherm
PREMIUM
Boer Maarten Spiele worstelde sinds zijn 12e met zijn geaardheid. Pas 2 jaar geleden kwam hij uit de kast. Hij vertelt, over homoseksualiteit op het Twentse platteland. © Carlo ter Ellen DTCT

Boer Maarten (35) uit De Lutte kwam twee jaar geleden uit de kast: ‘Het vrat me helemaal op’

DE LUTTE - Twintig jaar lang droeg Maarten Spiele (35) een groot geheim bij zich. Niemand mocht weten dat de boer uit De Lutte op mannen valt. Want wat zouden ze denken? Een verhaal over homoseksualiteit op het Twentse platteland. „Ik hoopte zelf eerst dat het niet waar was.”

  1. Kaart: bekijk hier het aantal coronabesmettingen per gemeente in deze regio

    Kaart: bekijk hier het aantal coronabe­smet­tin­gen per gemeente in deze regio

    ENSCHEDE - In de regio Twente zijn de afgelopen twee weken 12 mensen positief getest op Covid-19. Zo blijkt uit cijfers van het RIVM. In de Achterhoekse gemeente Oost-Gelre werd eveneens iemand positief bevonden, wat het totaal in het verspreidingsgebied van deze krant brengt op 13 nieuwe coronagevallen in de afgelopen twee weken. Landelijk gezien kwamen er de afgelopen week 1329 besmettingen bij, opnieuw een flinke stijging.

Oldenzaal e.o.