Volledig scherm
Brenda Helms © Eigen foto

Brenda (26) uit Losser in Temptation Island: ‘Wordt het heftigste seizoen ooit’

LOSSER - Het wordt het heftigste seizoen ooit van Temptation Island. Die belofte doet Brenda Helms (26) uit Losser, een van de verleidsters in het nieuwe seizoen van de populaire tv-serie. „Laat ik het zo zeggen: iedereen gaat de mist in.”

Eigenlijk is ze helemaal niet zo'n verleidster, vertelt Brenda. „Ik zit nooit zo achter de jongens aan, meestal komen ze wel naar mij.” Toch is dat verleiden wel haar doel in het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS, waarin vier bekende stellen afreizen naar Thailand om daar de ultieme relatietest te ondergaan. Blijven ze elkaar trouw, of vallen ze voor de seksuele verleidingen van de vrijgezelle verleiders?

Spanning en avontuur

Volledig scherm
Brenda op het poster van Temptation Island © RTL/Videoland

De populaire tv-serie staat bol van de seks, testosteron en, ook zeker, liefdesverdriet. Aangejaagd door haar vriendinnen gaf de vrijgezelle Brenda zich op voor het nieuwe seizoen van Temptation Island. Voor ze het wist zat ze in een enorme villa in het tropische Thailand, samen met dertien andere vrouwelijke verleidsters. „Ik zag het als spanning, als een avontuur voor mezelf”, vertelt de Losserse.

Of een van de vier mannen is gevallen voor haar blonde lokken, mag ze nog niet zeggen. „Maar ik kan wel vertellen dat het een heel heftig seizoen wordt. Misschien wel de heftigste ooit. Iedereen gaat de mist in. Sommige stelletjes hadden regels gemaakt die de eerste avond al werden gebroken.”

Waren het dan allemaal hunks die ze moest verleiden? „Nee”, antwoordt Brenda. „De jongens waren wel gezellig en zagen er goed uit, maar het waren niet écht mijn types. Ik had eerder gehoopt op een Dave Roelvink.“

Quote

Ik zit nooit zo achter de jongens aan, meestal komen ze wel naar mij

Brenda Helms

Heimwee

De Losserse verbleef voor het tv-programma 2,5 week in een villa in Thailand. Het terrein mocht ze niet af, contact met haar familie en vriendinnen was eveneens verboden. „Ik vond het eigenlijk niks, zo ver op reis. Ik had ook heel erg heimwee. Achteraf heb ik het misschien allemaal wel iets te makkelijk ingeschat.”

Slechte reacties uit haar omgeving heeft ze ook gehad. „Ik kreeg vaak te horen: ‘waarom doe jij daaraan mee, jij bent daar veel te leuk voor’. En ja, ik heb ook weleens gedacht: Brenda, dit is niks voor jou. Het waren best lange dagen, waarbij je soms wel tien keer moest omkleden.”

Geen spijt

Toch zegt ze achter haar deelname te staan. „Ik zou het niet nog een keer doen, maar ik heb er zeker geen spijt van. Ik heb er een paar leuke vriendinnen aan overgehouden en ik heb een gratis vakantie gehad. Je leeft maar één keer, hè?”

Het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS is vanaf morgen te zien op Videoland

Oldenzaal e.o.