Volledig scherm
Het B1 team van HV Combinatie ‘64 pakte een bronzen medaille op het NK Beach Handbal. © PR

Brons op NK Beach Handbal voor
B1 team van Combinatie Losser

LOSSER - Bij het NK Beach Handbal op de stranden van Biddinghuizen  heeft het B1 team van HV Combinatie ‘64 uit Losser afgelopen weekend een bronzen medaille behaald. Het A1 team viel met een vierde plek net buiten de prijzen.

Beide teams begonnen zaterdag moeizaam aan het Nederlands Kampioenschap. Op zondag wisten ze zich echter knap te herstellen en wisten zowel A1 als B1 de halve finales te halen. B1 nam het daarin op tegen Voorwaarts uit Twello, terwijl A1 als tegenstander ZAP uit het Noord-Hollandse Breezand tegenover zich kreeg. Omdat de Lossernaren beide wedstrijden verloren, moesten ze spelen om de derde en vierde plek.

Shoot outs 

In de strijd om brons speelde B1 tegen Achilles Apeldoorn. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel, waardoor shoot outs de beslissing moesten brengen. Op dit onderdelen toonden de meiden van Combinatie ‘64 zich de sterkere, waardoor zij als derde eindigden. Ook de wedstrijd van het A1 team tegen Borhave eindigde in een gelijkspel.  Omdat de shoot outs beter werden genomen door de handbalmeiden uit Borne pakten zij de bronzen plak.  

Oldenzaal e.o.

Poll

Bezoekers dupe van conflict rond rode Brueghelmunt

Bezoekers dupe van conflict rond rode Brueghelmunt

  • Schandalig dat Lossernaren met de gebakken peren zitten (46%)
  • Domme pech, moet je maar niet zoveel munten inslaan (28%)
  • Afschaffen die munt en gewoon mobiel betalen (26%)
50 stemmen