Volledig scherm
© Robin Hilberink

Brueghel Losser een succes

LOSSER - Het Bruegheliaans Festijn in Losser was een succes. Door het volle programma en het mooie weer wisten bezoekers massaal de weg naar Losser te vinden.

Vooral de Brueghel-optocht zondagmiddag weer traditiegetrouw druk bezocht. Ook voor de Middeleeuwse activiteiten op het plein rond de Oale Toren was veel belangstelling.

Zanger Jannes sloot zondagavond het vierdaagse dorpsfeest af.

  1. Janice Meerenburgh hoogste nieuwkomer bij VVD

    Janice Meerenburgh hoogste nieuwkomer bij VVD

    LOSSER - Met enkele zeer opmerkelijke keuzes heeft de VVD haar verkiezingslijst vastgesteld. Janice Meerenburgh (38) , die sinds enkele maanden lid is van de VVD, is de hoogste nieuwkomer op de derde plaats. Oud-CDA-er Gerald Aveskamp staat zesde op de lijst en het huidige raadslid Ron de Leeuw komt niet verder dan de zevende plaats. Harry Heegen voert de lijst aan. De commissieleden Nick Visschedijk (2e), Hans Hanterink (4) en Ilona van Dijk (5) houden ook uitzicht op een raadszetel. De VVD gaat uit van drie raadszetels en hoopt zelfs op vier. Harry Heegen: „Ons motto is 'met opgestroopte mouwen' en dat doen we met doeners. Commissieleden zijn beloond voor hun harde werk.”

Oldenzaal e.o.