Volledig scherm
TT-2019-011328 - LONNEKER - Vanaf dinsdag gaat het centrum van Losser op de schop. In de eerste fase wordt begonnen met de Raadhuisstraat, het stuk tussen Lossers Hoes en Jumbo (langs de aloysiusschool en ondernemers. EDITIE: OLDENZAAL FOTO: Lars Smook LS20190607 © Lars Smook

Centrum Losser vanaf dinsdag op de schop

LOSSER - Het centrum van Losser gaat vanaf dinsdag op de schop. Dan wordt begonnen met de eerste werkzaamheden voor het Centrumplan Losser. Een deel van de Raadhuisstraat is dan afgesloten voor verkeer.

Het Centrumplan Losser heeft tot doel het centrum van Losser, vanaf de rotonde bij de Maria Geboortekerk tot aan sporthal De Fakkel, een impuls te geven. 

Eerste fase

Dinsdag wordt begonnen met de eerste fase. Tijdens deze fase wordt de Raadhuisstraat, vanaf de kruising met de Kerkstraat tot de parkeerplaats van de Jumbo, afgesloten voor verkeer. Ook ’t Zijland, tussen sporthal De Fakkel en de Braakstraat, gaat op de schop. 

De werkzaamheden in fase één duren tot 26 juli. Fase twee gaat pas verder op 26 augustus, na het Bruegheliaans festijn. In totaal zijn de werkzaamheden verdeeld over zes fases, die eind 2020 moeten zijn afgerond. 

Oldenzaal e.o.