Volledig scherm
PREMIUM
Dana Winner: „Ik denk dat het voor mijn fans een bijzonder aantrekkelijke avond gaat worden.” © Foto PR

Dana Winner: optreden in Losser ‘heel bijzonder’

LOSSER - Ze is zo langzamerhand een vaste gast in Noordoost-Twente. Op 29 juni staat de Belgische zangeres Dana Winner weer in Losser, dit keer met een grote show ter gelegenheid van haar 30-jarige artiestenjubileum.

U komt graag naar Losser?

„Heel zeker. Het is een prachtig openluchttheater en de mensen zijn altijd enthousiast. Ik weet nog van vorig jaar dat er een flinke regenbui was kort voordat ik zou beginnen. Ik was bang dat iedereen weg zou gaan, maar de mensen bleven zitten voor de show. Gelukkig werd het daarna droog en heel aangenaam weer. Mede daardoor werd het een heel bijzonder optreden. Dat heb ik zo ervaren en het publiek ook. Heel bijzonder.”

U doet uw jubileumshow XXL maar een keer in Nederland, en dat is in Losser. Waarom?

„Heel simpel: we zijn gevraagd door organisator Hans Spit om hier onze jubileumshow te doen en dat doen we natuurlijk heel graag. Maar het kan goed zijn dat we meer shows in Nederland gaan doen. Ook komen we straks in de theaters nog naar uw land.”

Wat kunnen de mensen op 29 juni verwachten?

„Omdat het mijn jubileumshow betreft, kom ik met maar liefst vijftien muzikanten naar Losser. Het wordt dus een echte liveshow met heel goede muzikanten, waarbij ik nummers uit mijn hele carrière zal zingen. Ik denk dat het voor mijn fans een bijzonder aantrekkelijke avond gaat worden.”

Quote

Ik denk dat het voor mijn fans een bijzonder aantrekke­lij­ke avond wordt

Dana Winner

Oldenzaal e.o.