Dirk Bekke, Raimond Oude Egbrink en Mart Nijhuis (vanaf links) in de loods van de Tuffelkeerlkes, die samen met de aangrenzende loods van de Bosdûvelkes moet uitgroeien tot een creatieve broedplaats.
Volledig scherm
PREMIUM
Dirk Bekke, Raimond Oude Egbrink en Mart Nijhuis (vanaf links) in de loods van de Tuffelkeerlkes, die samen met de aangrenzende loods van de Bosdûvelkes moet uitgroeien tot een creatieve broedplaats. © Emiel Muijderman

Dorpslab in Lutter carnavalsloods wil uitgroeien tot creatieve broedplaats

DE LUTTE - Komt aan de rand van De Lutte het eerste dorpslab van Twente te staan? Een voor iedereen toegankelijke broedplaats, waar creatieve geesten uit de regio heel het jaar door hun talenten kunnen ontwikkelen?    

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Oldenzaal e.o.