Per 30 april a.s. geeft huisarts Ton Boermans zijn praktijkruimte in het gezondheidscentrum Overdinkel op. Mogelijk dat zijn plek wordt ingenomen door zijn Overdinkelse collega Maike Righart.
Volledig scherm
PREMIUM
Per 30 april a.s. geeft huisarts Ton Boermans zijn praktijkruimte in het gezondheidscentrum Overdinkel op. Mogelijk dat zijn plek wordt ingenomen door zijn Overdinkelse collega Maike Righart. © Reinier van Willigen

Eigenaar Bergsma van gezondheidscentrum Overdinkel baalt van vertrek huisarts Boermans

OVERDINKEL - Geeft huisarts Ton Boermans geheel uit eigen beweging per 30 april zijn plek op in het gezondheidscentrum Overdinkel of is er veel meer aan de hand? Marco Bergsma, eigenaar van het fraaie pand aan de Hoofdstraat, houdt het op het laatste.

 1. Volleybal: Apollo 8 boekt moeizame overwinning op Sudosa-Desto, mannen van Set-Up’65 kronen zich tot kampioen
  PREMIUM
  update

  Volleybal: Apollo 8 boekt moeizame overwin­ning op Sudosa-Desto, mannen van Set-Up’65 kronen zich tot kampioen

  Het koste de nodige moeite, maar na vijf sets had Apollo 8 de winst binnen tegen Sudosa-Desto. Daarmee verkleinde het de achterstand op koploper Utrecht tot twee punten. In de lagere competities kroonden de mannen van Lammerink Installatiegroep Set-Up’65 zich tot kampioen, terwijl de vrouwen van Gemini opnieuw een belangrijke stap richting handhaving zetten.
  Weerselo, Denekamp, Ootmarsum