Volledig scherm

Fietsendieven aangehouden op A1 bij De Lutte

DE LUTTE - Agenten hebben vrijdag op de A1 bij De Lutte één vrouw en twee mannen uit Polen aangehouden op verdenking van heling. In het busje van de drie werden twee gestolen fietsen aangetroffen.

De fietsen bleken gestolen in Kampen.

Onderzoek
Op 23 september werd een fiets gestolen aan de Oudestraat in Kampen. De eigenaresse van de fiets zag haar fiets later terug op een andere plek in de stad. Hierop waarschuwde zij de politie, die vervolgens op onderzoek uit ging. Bij de fiets van de vrouw bleken nog meer gestolen fietsen te staan.

Koud gezet
De politie besloot, in overleg met de eigenaren van de fietsen, deze te laten staan en in de gaten te houden omdat zij vermoedden dat de fietsen waren 'koud gezet' om op een later moment opgehaald te worden. Agenten hebben de fietsen gevolgd en konden de verdachten vrijdagmiddag voor de grens aanhouden om te voorkomen dat zij Nederland zouden verlaten.

De verdachten zitten voorlopig vast en worden verdacht van meerdere fietsendiefstallen en heling. De fietsen worden teruggebracht naar de rechtmatige eigenaren.

Oldenzaal e.o.

poll

Losser wil het roken ook buiten het nieuwe Kulturhus verbieden

Losser wil het roken ook buiten het nieuwe Kulturhus verbieden

  • Goede zaak, roken moet je zoveel ontmoedigen (37%)
  • Betuttelend, buiten maak ik zelf wel uit waar ik rook (56%)
  • Hebben ambtenaren tijd om te roken dan? (7%)
647 stemmen