Volledig scherm

Grote deelname Prik en Prak-tennistoernooi in Overdinkel

OVERDINKEL - Het jaarlijkse Prik en Prak-tennistoernooi in Overdinkel telt maar liefst 140 deelnemers. Een record voor het toernooi dat wordt verspeeld van 29 augustus tot en met 4 september.

De organisatie is heel actief bezig geweest met het werven van spelers en speelsters. Zo werden oud-deelnemers, verenigingen en andere betrokkenen allemaal benaderd voor deelname via social media en via een oproep in de krant. In totaal spelen 82 dubbels de komende week hun partijen op de banen van TC Overdinkel.

Onderdelen die worden gespeeld zijn: GD + DD 8, GD + HD + DD 7 – 6 – 5.
Nieuw in dit jaar is de GD 3/4. De toegang voor publiek is gratis.

  1. Janice Meerenburgh hoogste nieuwkomer bij VVD

    Janice Meerenburgh hoogste nieuwkomer bij VVD

    LOSSER - Met enkele zeer opmerkelijke keuzes heeft de VVD haar verkiezingslijst vastgesteld. Janice Meerenburgh (38) , die sinds enkele maanden lid is van de VVD, is de hoogste nieuwkomer op de derde plaats. Oud-CDA-er Gerald Aveskamp staat zesde op de lijst en het huidige raadslid Ron de Leeuw komt niet verder dan de zevende plaats. Harry Heegen voert de lijst aan. De commissieleden Nick Visschedijk (2e), Hans Hanterink (4) en Ilona van Dijk (5) houden ook uitzicht op een raadszetel. De VVD gaat uit van drie raadszetels en hoopt zelfs op vier. Harry Heegen: „Ons motto is 'met opgestroopte mouwen' en dat doen we met doeners. Commissieleden zijn beloond voor hun harde werk.”

Oldenzaal e.o.