Volledig scherm
© Thinkstock

Hoogzwangere Losserse geschrokken na trap: 'Had heel anders kunnen aflopen'

LOSSER - De hoogzwangere vrouw die maandagochtend in Losser door drie mannen van de fiets is getrapt,heeft bij de politie aangifte gedaan. Rond 10.00 uur fietste ze op het fietspad achter het gemeentehuis, toen drie jonge, getinte mannen haar iets toeriepen. Bij het passeren is ze tegen het voorwiel van haar fiets getrapt, waardoor ze op de grond terecht kwam

Het slachtoffer is voor onderzoek naar het ziekenhuis geweest. Daar bleek dat het goed gaat met de baby. “Maar het had ook heel anders kunnen aflopen”, zegt de vrouw, die anoniem wil blijven. “Ik kreeg het stuur van mijn fiets in mijn buik, precies op de plek waar de rug van mijn kindje zit.” Ze heeft wel een gekneusde buik en een geschaafd bovenbeen. Vandaag moet de vrouw nog voor een extra controle naar de verloskundige. Ook moet ze extra rust houden.

'Onbegrijpelijk'
De schrik zit er bij de vrouw goed in. “Ik ben 37 weken zwanger, dus dat moeten die jongens gezien hebben. Hoe kun je dan zoiets doen? Onbegrijpelijk. Mijn schrammen gaan wel over, ik hoop alleen dat mijn kindje echt niets heeft.”

Zwart petje
Wat de drie mannen precies tegen haar gezegd zouden hebben kan ze zich niet herinneren. “Ik dacht alleen maar aan mijn kindje, ben ook direct naar de verloskundige gegaan. Ik weet alleen nog dat er drie mannen stonden, dat een van hen een zwart petje op had en dat er een stond te roken. Ik schat ze 25, 30 jaar oud.”

Onderzoek
Het slachtoffer hoopt dat de drie daders gepakt worden. “Maar het zal wel lastig worden, want er waren volgens mij geen getuigen.” De politie onderzoekt de zaak.

Oldenzaal e.o.