Henk Meijer (links), Edwin Elshoff en Sandra Tiethoff (v.l.n.r.) vinden met name de smal ogende bochten op de heringerichte Hogeboekelweg gevaarlijk: „Automobilisten durven niet de berm in.”
Volledig scherm
PREMIUM
Henk Meijer (links), Edwin Elshoff en Sandra Tiethoff (v.l.n.r.) vinden met name de smal ogende bochten op de heringerichte Hogeboekelweg gevaarlijk: „Automobilisten durven niet de berm in.” © Frans Nikkels Fotografie

Is deze Losserse fietsstraat juist gevaarlijker geworden voor de tweewieler?

LOSSER - De Hogeboekelweg in Losser is gevaarlijker voor fietsers geworden. Dat vinden ontevreden omwonenden over de versmalling en aanpassing tot fietsstraat. De twee grootste fracties uit de Losserse gemeenteraad zijn kritisch. „We zijn verrast, het college wilde per se die provinciale subsidie hebben.”

  1. Theo en Yacoub hebben eindelijk weer spreekuur in Losser: ‘Voor dat lastige formulier’
    PREMIUM

    Theo en Yacoub hebben eindelijk weer spreekuur in Losser: ‘Voor dat lastige formulier’

    LOSSER - Hoe vraag je een vervoersvoorziening aan, bijzondere bijstand of kwijtschelding van de gemeentelijke belastingen? Iedereen kent de worsteling van het correct invullen van overheidsformulieren, maar sommigen lukt het echt niet zonder hulp. „De taal is begrijpelijker geworden, maar de hoeveelheid gegevens die je moet aanleveren, lijkt alleen maar meer te worden”, zegt Theo Holtmaat (70).

Oldenzaal e.o.