José van der Meijs is na drie operaties genezen van borstkanker. Hoewel volledig afgekeurd, gaat ze nu met een wandeling geld inzamelen voor de vroegtijdige opsporing van deze ziekte.
Volledig scherm
PREMIUM
José van der Meijs is na drie operaties genezen van borstkanker. Hoewel volledig afgekeurd, gaat ze nu met een wandeling geld inzamelen voor de vroegtijdige opsporing van deze ziekte. © Frans Nikkels

José uit Overdinkel na drie operaties aan de wandel voor vroegtijdige opsporing borstkanker

OVERDINKEL - Bij een sponsorloop voor Pink Ribbon zit het hem niet altijd in de kilometers. José van der Meijs wandelt op 29 augustus vanuit Overdinkel naar haar moeder in Hengelo. 18 zware kilometers voor een vrouw die na drie operaties is genezen van borstkanker.  

  1. Krijgt carnavalsoptocht Losser door alcoholverbod voor deelnemers uitstraling van een begrafenisstoet?
    PREMIUM
    COLUMN

    Krijgt carnavals­op­tocht Losser door alcoholver­bod voor deelnemers uitstra­ling van een begrafenis­stoet?

    Ik hoor het de carnavalisten in mijn eigen dorp al zeggen. Ja, jij hebt makkelijk praten, Schepertje. Aan jou heeft een kastelein nog nooit een biertje, borreltje of sneeuwwitje kunnen slijten. Zelfs je eigen vader niet. Ze hadden jou prins moeten maken van CV De Blauwe Knoop. Dus dat jij niet wakker ligt van dat alcoholverbod voor de deelnemers aan de optocht in Losser, dat snappen we donders goed.