De borden op de Hogeboekelweg laten niets aan duidelijkheid te wensen over: Niet harder dan 30 en géén doorgaand gemotoriseerd verkeer.  De deklaag is inmiddels rood in het midden.
Volledig scherm
De borden op de Hogeboekelweg laten niets aan duidelijkheid te wensen over: Niet harder dan 30 en géén doorgaand gemotoriseerd verkeer. De deklaag is inmiddels rood in het midden. © Robin Hilberink

Kan hardrijder een boete krijgen op de Hogeboekelweg in Losser? Nee

LOSSER - Kan er een agent uit de bosjes springen wanneer je harder dan 30 kilometer per uur over de Hogeboekelweg in Losser rijdt? De fractie van Burgerforum vreest van niet, op basis van het politieadvies over de ombouw tot fietsstraat. Het kan wel”, zegt wethouder Anja Prins. Het kan niet, meldt de politie, want het wettelijk kader ontbreekt. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Oldenzaal e.o.