Volledig scherm
© Reinier van Willigen

Kompas neemt z'n intrek in kulturhus Overdinkel

OVERDINKEL - Basisschool Het Kompas begint maandag op de nieuwe locatie in het gloednieuwe kulturhus aan de Prins Hendrikstraat in Overdinkel.

Het kulturhus dat eind september officieel in gebruik wordt genomen, is de afgelopen weken al begonnen. Op die manier konden de nieuwe medewerkers alvast wennen en konden enkele problemen alvast opgelost worden.

Komende maandag zal het drukker worden, dan begint niet alleen de school, ook een groot aantal van de verenigingen en instanties die onderdak hebben gevonden in het kulturhus, beginnen dan.

Het kulturhus is nieuw gebouwd op de plek waar het Tref[punt stond, de sportzaal is aan het kulturhus gekoppeld.

  1. Janice Meerenburgh hoogste nieuwkomer bij VVD

    Janice Meerenburgh hoogste nieuwkomer bij VVD

    LOSSER - Met enkele zeer opmerkelijke keuzes heeft de VVD haar verkiezingslijst vastgesteld. Janice Meerenburgh (38) , die sinds enkele maanden lid is van de VVD, is de hoogste nieuwkomer op de derde plaats. Oud-CDA-er Gerald Aveskamp staat zesde op de lijst en het huidige raadslid Ron de Leeuw komt niet verder dan de zevende plaats. Harry Heegen voert de lijst aan. De commissieleden Nick Visschedijk (2e), Hans Hanterink (4) en Ilona van Dijk (5) houden ook uitzicht op een raadszetel. De VVD gaat uit van drie raadszetels en hoopt zelfs op vier. Harry Heegen: „Ons motto is 'met opgestroopte mouwen' en dat doen we met doeners. Commissieleden zijn beloond voor hun harde werk.”

Oldenzaal e.o.