Volledig scherm
Sportschool de Sport Fabrik in Losser blijft voorlopig gesloten na een schietpartij. © Dennis Bakker / News United

Leden van beschoten en gesloten sportschool in Losser kunnen tijdelijk terecht bij bouwmarkt

LOSSER - Sportschool de Sport Fabrik blijft voorlopig gesloten in verband met de schietpartij die daar vorige week plaats heeft gevonden. Leden kunnen in de tussentijd in beperkte mate terecht bij bouwmarkt HUBO. Dat laat eigenaar Edwin Bos via de Facebookpagina van de Sport Fabrik weten. 

De bouwmarkt aan de Industriestraat in Losser heeft een ruimte beschikbaar gesteld waar enkele groepslessen plaats kunnen vinden. „Zolang wij niet in ons eigen pand kunnen, hebben wij niet de beschikking over de materialen die noodzakelijk zijn om alle lessen te kunnen aanbieden”, zo stelt Bos in het Facebookbericht. Het noodrooster is dinsdag ingegaan.

Voorlopig gesloten

Wanneer de deuren van de sportschool aan de Smitsbreeweg weer opengaan, is nog niet bekend. „Ik probeer hier zo snel mogelijk duidelijkheid over te krijgen. Tot die tijd proberen wij, voor zover dit binnen onze macht ligt, ons pand zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen,” aldus Bos.

Vorige week donderdag werd de Sport Fabrik gesloten op last van burgemeester Cia Kroon, nadat er ’s ochtends kogelgaten waren ontdekt in de ruiten. Vermoedelijk is er woensdagavond geschoten. Over het politieonderzoek is verder nog niets bekend. 

Oldenzaal e.o.

Poll

Bouwplannen voor dure appartementen in Losser en Oldenzaal sneuvelen

Bouwplannen voor dure appartementen in Losser en Oldenzaal sneuvelen

  • Begrijpelijk, dit soort prijzen zijn veel te hoog (76%)
  • Jammer, daardoor krijg je minder variatie in het woningaanbod (9%)
  • Geef mij maar een goedkopere woning in een buitenwijk (15%)
337 stemmen