Volledig scherm

Lossernaar Wim Meijling overleden

LOSSER - Na een kort ziekbed is afgelopen zondag oud-notaris Wim Meijling (1948) uit Losser overleden. De crematieplechtigheid is zaterdag 27 augustus in crematorium Enschede.

Wim Meijling is vele jaren als notaris actief geweest in Losser. Daarnaast betekende hij veel voor de Losserse gemeenschap. Meijling was voorzitter van de stichting Beheer Erve Kraesgenberg, voorzitter van stichting Fudament en adviseur van de gemengde zangvereniging Cantica Nova. Ook bij tennisvereniging LTC bekleedde hij diverse functies.

  1. Janice Meerenburgh hoogste nieuwkomer bij VVD

    Janice Meerenburgh hoogste nieuwkomer bij VVD

    LOSSER - Met enkele zeer opmerkelijke keuzes heeft de VVD haar verkiezingslijst vastgesteld. Janice Meerenburgh (38) , die sinds enkele maanden lid is van de VVD, is de hoogste nieuwkomer op de derde plaats. Oud-CDA-er Gerald Aveskamp staat zesde op de lijst en het huidige raadslid Ron de Leeuw komt niet verder dan de zevende plaats. Harry Heegen voert de lijst aan. De commissieleden Nick Visschedijk (2e), Hans Hanterink (4) en Ilona van Dijk (5) houden ook uitzicht op een raadszetel. De VVD gaat uit van drie raadszetels en hoopt zelfs op vier. Harry Heegen: „Ons motto is 'met opgestroopte mouwen' en dat doen we met doeners. Commissieleden zijn beloond voor hun harde werk.”

Oldenzaal e.o.