Volledig scherm
Tafeltennisvereniging Smash bestaat 50 jaar. Vlnr: voorzitter Weijering en Willem Keizers. © Reinier van Willigen

Losserse tafeltennisclub Smash dankt voortbestaan aan kantine

LOSSER - Als de club in 1987 geen kantine had ingericht in het souterrain onder de sporthal dan was het nog maar de vraag geweest of Smash verder had kunnen voortbestaan. Want met de kantine bloeide de vereniging plotseling weer op.

Mede daarom kon Smash dit weekeinde zijn 50-jarig jubileum vieren. Voorzitter Dennis Wijering en clubicoon zijn ervan overtuigd dat de kantine destijds de redding was voor de club. Penningmeester Henk Hobbelink en voorzitter Marinus Heino namen het initiatief namen om een deel van de tafeltennishal op te offeren voor een gezellige kantine.

Zwerftocht
Datzelfde souterrain is ook van grote betekenis geweest en nog steeds in de historie van de club. De twintig meter diepe zaal viel de club min of meer in de schoot toen de schietclub ophield te bestaan. Daarmee kwam een einde aan de zwerftocht van Smash langs diverse sportzalen in het dorp, nadat in 1975 om sportieve redenen afscheid was genomen van Het Gebouw.

Gezond
Wijering en Keizers prijzen zich gelukkig met het feit dat Smash nu een financieel gezonde vereniging is met een stabiel ledental, een goed jeugdteam en zelfs een vaste groep van dames op leeftijd. In mei vierde deze groep dat zij al 35 jaar samen trainen. Op 1 juli houdt Smash een open jubileumtoernooi, waarvoor ook de oud-leden van harte zijn uitgenodigd.

Oldenzaal e.o.

poll

Losser wil het roken ook buiten het nieuwe Kulturhus verbieden

Losser wil het roken ook buiten het nieuwe Kulturhus verbieden

  • Goede zaak, roken moet je zoveel ontmoedigen (40%)
  • Betuttelend, buiten maak ik zelf wel uit waar ik rook (52%)
  • Hebben ambtenaren tijd om te roken dan? (8%)
831 stemmen