Volledig scherm
De meiden van Liberation kwamen in hun eigen hal prima voor de dag. © Reinier van Willigen

Naomi ijzerksterk op eigen vloer in Losser

LOSSER - De provincie Overijssel is op 10 december rijk vertegenwoordigd op het NK majorette. Afgelopen zaterdag was het provinciaals kampioenschap in sporthal de Fakkel in Losser. De titelstrijd leverde 25 kampioenen en 51 NK-tickets af.


In totaal vielen er 80 optredens te noteren. Het kampioenschap werd georganiseerd door de Overijsselse Bond van Muziekverenigingen in samenwerking met de Losserse vereniging MTS Liberation. Ook van deze vereniging deden leden in 4 onderdelen mee. Naomi Ravestein werd Overijssels Kampioen in de categorie ‘solo artistiek programma junior basis’, terwijl het duo Sandy Jonker en Romy Wever de titel kaapte in de categorie ‘duo junior basis’

NK junioren
Het jeugdteam veroverde een mooie derde plaats en het senior team een tweede plaats. Dit betekent dat alle onderdelen van Liberation Losser zijn geplaatst voor het NK majorette. Het NK voor de junioren wordt op 10 december gehouden in Stadskanaal, een week later zijn de senioren aan de beurt in Waalwijk. „Al met al kunnen we zeer tevreden terugkijken op deze dag”, aldus Mirande Droste,bestuurslid van de Overijsselse bond van Muziekverenigingen.

Oldenzaal e.o.

poll

Losser wil het roken ook buiten het nieuwe Kulturhus verbieden

Losser wil het roken ook buiten het nieuwe Kulturhus verbieden

  • Goede zaak, roken moet je zoveel ontmoedigen (38%)
  • Betuttelend, buiten maak ik zelf wel uit waar ik rook (55%)
  • Hebben ambtenaren tijd om te roken dan? (7%)
729 stemmen