Volledig scherm
© Jack Huijgens / News United

Nederlander zwaargewond na ongeluk bij Gildehaus

112GILDEHAUS - Een Nederlandse chauffeur is donderdag ernstig gewond bij een eenzijdig ongeval nabij het Duitse Gildehaus, over de grens bij De Lutte. Het ongeval gebeurde ten hoogte van de Im Sieringhoek.

Door nog onbekende oorzaak van de weggeraakt en tegen bomen tot stilstand gekomen. De gewonde is met ernstig hoofd en nekletsel overgebracht naar het MST in Enschede.

  1. Janice Meerenburgh hoogste nieuwkomer bij VVD

    Janice Meerenburgh hoogste nieuwkomer bij VVD

    LOSSER - Met enkele zeer opmerkelijke keuzes heeft de VVD haar verkiezingslijst vastgesteld. Janice Meerenburgh (38) , die sinds enkele maanden lid is van de VVD, is de hoogste nieuwkomer op de derde plaats. Oud-CDA-er Gerald Aveskamp staat zesde op de lijst en het huidige raadslid Ron de Leeuw komt niet verder dan de zevende plaats. Harry Heegen voert de lijst aan. De commissieleden Nick Visschedijk (2e), Hans Hanterink (4) en Ilona van Dijk (5) houden ook uitzicht op een raadszetel. De VVD gaat uit van drie raadszetels en hoopt zelfs op vier. Harry Heegen: „Ons motto is 'met opgestroopte mouwen' en dat doen we met doeners. Commissieleden zijn beloond voor hun harde werk.”

Oldenzaal e.o.