Hij heeft ooit geprobeerd om vijf dagen per week in loondienst te werken. „Maar op een of andere manier werkt dat niet voor mij”, zegt Max ter Denge.
Volledig scherm
PREMIUM
Hij heeft ooit geprobeerd om vijf dagen per week in loondienst te werken. „Maar op een of andere manier werkt dat niet voor mij”, zegt Max ter Denge. © Robin Hilberink

Nieuw avontuur voor Losserse brommergek Max ter Denge (22): ‘Ik wilde geen gat voor mezelf graven’

LOSSER - Bijna twee jaar geleden maakte hij op zijn Kreidler de ultieme roadtrip door de Verenigde Staten. Tegenwoordig heeft Lossernaar Max ter Denge (22) een parttime baan bij een evenementenbureau en is hij onlangs daarnaast z’n eigen bedrijf gestart: de Klomp Motoren.

 1. Meekijken met de politie: hoe ze een verdachte aanhouden na een inbraak in Overdinkel
  video

  Meekijken met de politie: hoe ze een verdachte aanhouden na een inbraak in Overdinkel

  OVERDINKEL - De politie NOordoost-Twente heeft via social media beelden gedeeld van een achtervolging na een inbraak bij de Aldi in Overdinkel. Deze inbraak vond plaats in de nacht van dinsdag 8 september op woensdag 9 september. Op de beelden is te zien hoe de agenten tijden een surveillance een aantal personen ziet wegrennen onder verdachte omstandigheden. Een geparkeerde auto blijft staan, waarna de achtervolging wordt ingezet. Dit heeft geleid tot één aanhouding.
 1. OM legt Ruinerwold-vader contactverbod op voor 90 dagen
  Play

  OM legt Ruinerwold-va­der contactver­bod op voor 90 dagen

 2. Wereldwijd al meer dan miljard mensen ingeënt
  Play

  Wereldwijd al meer dan miljard mensen ingeënt

Oldenzaal e.o.