De omgetrokken palen langs het fietspad.
Volledig scherm
De omgetrokken palen langs het fietspad. © Jos in het Veld

Nieuwe lantaarnpalen tussen Losser en Overdinkel omver getrokken

LOSSER/OVERDINKEL Ze stonden net ‘vers’ in de grond en vielen direct afgelopen weekeinde ten prooi aan vandalen. „Waarom ,waarom, waarom toch?” vraagt raadslid Jos in het Veld (CDA) uit Overdinkel zich af over het omver trekken van lantaarnpalen langs het fietspad tussen Losser en Overdinkel.

 1. Hessel (11) uit De Lutte kandidaat-ambassadeur Gehandicapt Kind: ‘Bijna altijd pijn, maar humor helpt me er doorheen’

  Hessel (11) uit De Lutte kandidaat-ambassa­deur Gehandi­capt Kind: ‘Bijna altijd pijn, maar humor helpt me er doorheen’

  DE LUTTE - Het optimisme van Hessel Beernink is hartverwarmend. De 11-jarige jongen uit De Lutte heeft neurofibromatose en bijna altijd pijn. „Humor helpt me er doorheen. Op die manier wil ik de wereld ook laten zien dat een handicap niet altijd zichtbaar is, maar dat je er wel graag bij wilt horen”, zegt Hessel, die kans maakt de nieuwe ambassadeur van Het Gehandicapt Kind te worden.
 1. Marike Bezema (44) uit De Lutte is de enige vrouw in de rvc van FC Twente: ‘Blijf je altijd ontwikkelen’
  PREMIUM

  Marike Bezema (44) uit De Lutte is de enige vrouw in de rvc van FC Twente: ‘Blijf je altijd ontwikke­len’

  DE LUTTE - „Blijf je ontwikkelen, zit niet in een vissenkom.” Dat is de boodschap die Marike Bezema doorgeeft aan mensen om haar heen. Ook belangrijk: leer champagne drinken èn waarderen. Ze is een bezige bij: de enige vrouw in de raad van commissarissen van de voetbalclub FC Twente, voorzitter van VluchtelingenWerk Oost-Nederland en lid van de raad van commissarissen van Twente Milieu. Een gesprek.
 2. Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

  Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

  De artikelen met gele labels op deze site én in de app zijn Premium. Dat zijn de verhalen die het nieuws duiden, spraakmakende interviews, onze columns en meer. Exclusief voor ingelogde gebruikers en abonnees, want die bieden we graag wat meer. Hoe krijg ik toegang tot Premium? Bent u abonnee? Ik heb een Tubantia-profiel Ik heb geen Tubantia-profiel Ik weet niet of ik een Tubantia-profiel heb Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie Bent u geen abonnee? Ik wil voor 5 euro per maand alle Premium-artikelen kunnen lezen Ik heb een Tubantia-profiel Ik heb geen Tubantia-profiel Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie De klantenservice is telefonisch te bereiken op 088-0139970
 1. Noodkreet zorg: 'Nederlanders, kom alsjeblieft weer helpen!'
  Play

  Noodkreet zorg: 'Nederlan­ders, kom alsje­blieft weer helpen!'

 2. En weer is het raak: autobrand nummer 42 dit jaar in Enschede
  Play

  En weer is het raak: autobrand nummer 42 dit jaar in Enschede

Oldenzaal e.o.