Volledig scherm
Marianne Moes houdt voor het eerst een obstakelrun bij haar in de achtertuin, met onder meer houtblokken gooien
© Annina Romita

Obstakelrun rond woning van Marianne Moes in Losser

LOSSER - De Losserse Marianne Moes houdt zondag de eerste Marian for fit challenge in Losser. Aan de ruim 6 kilometer lange obstakelrun komen deelnemers langs diverse hindernissen die bedwongen moeten worden.

Het is de eerste keer dat Marianne de wedstrijd organiseert. Het verzoek voor de run kwam uit een van de groepen die zij als gecertificeerd personal trainer en outdoor trainer begeleid. Voor een parkoers hoefde ze niet ver de deur uit, de run gaat rondom haar woning aan de Wensinkweg, in het buitengebied van Losser.

Onderweg worden de deelnemers geconfronteerd met onder meer boomstammen verplaatsen, slootje springen en houtblokken gooien.

De deelnemers lopen de run gezamenlijk, de hindernissen kan iedereen zo vaak doen als hij/zij wil.

De loop is zondag om 10.00 uur. Aanmelden kan via Facebook.

  1. Janice Meerenburgh hoogste nieuwkomer bij VVD

    Janice Meerenburgh hoogste nieuwkomer bij VVD

    LOSSER - Met enkele zeer opmerkelijke keuzes heeft de VVD haar verkiezingslijst vastgesteld. Janice Meerenburgh (38) , die sinds enkele maanden lid is van de VVD, is de hoogste nieuwkomer op de derde plaats. Oud-CDA-er Gerald Aveskamp staat zesde op de lijst en het huidige raadslid Ron de Leeuw komt niet verder dan de zevende plaats. Harry Heegen voert de lijst aan. De commissieleden Nick Visschedijk (2e), Hans Hanterink (4) en Ilona van Dijk (5) houden ook uitzicht op een raadszetel. De VVD gaat uit van drie raadszetels en hoopt zelfs op vier. Harry Heegen: „Ons motto is 'met opgestroopte mouwen' en dat doen we met doeners. Commissieleden zijn beloond voor hun harde werk.”

Oldenzaal e.o.