Ninian Gerritzen en Christel Visser van de stichting Bunã Ziua voor dorpshoes Erve Boerrigter in De Lutte, dat altijd de uitvalbasis was van deze hulporganisatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Ninian Gerritzen en Christel Visser van de stichting Bunã Ziua voor dorpshoes Erve Boerrigter in De Lutte, dat altijd de uitvalbasis was van deze hulporganisatie. © Reinier van Willigen

Oldenzaalse Christel zet zich al 25 jaar in voor kinderen in Roemenië: ‘Waar maken we ons hier druk om?’

DE LUTTE - Niet de hulptransporten maar de overdracht van kennis staat al 25 jaar centraal in het werk dat Bunã Ziua verricht in de Roemeense kindertehuizen. „Iedereen voelt zich gezien, gehoord en geholpen. Daarin onderscheiden we ons ook.”

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Oldenzaal e.o.