TCT
Volledig scherm
© TCT

Ooievaars in De Lutte geven niet op en bouwen nieuw nest op bovenleiding

DE LUTTE - Het verwijderen van het liefdesnest boven het spoor bij De Lutte heeft op de twee ooievaars niet veel indruk gemaakt. In de nacht van woensdag op donderdag is het koppeltje weer aan de slag gegaan en is er een nieuw nest voor in de plaats gekomen. ProRail verwijderde een eerder nest, vanwege gevaar voor de dieren en het treinverkeer.

  1. Verdwijnt het Bevrijdingsgevoel van 5 mei stiekem in Noordoost-Twente en welk lot hangt vv Oldenzaal boven het hoofd?
    PREMIUM
    Nieuwsupdate

    Verdwijnt het Bevrij­dings­ge­voel van 5 mei stiekem in Noord­oost-Twen­te en welk lot hangt vv Oldenzaal boven het hoofd?

    OLDENZAAL - Lijkt dat maar zo of verliest de Nationale Bevrijdingsdag in Noordoost-Twente steeds meer aan betekenis? Gelet op de wijze waarop 5 mei dit jaar vrijwel geruisloos voorbij ging aan Oldenzaal, Losser en Dinkelland zou je het bijna gaan denken. Natuurlijk, de nationale driekleur wapperde op tal van plekken, maar daar bleef het ook zo’n beetje bij. Wat verder opviel deze week: de bliksemtrip van De Avonturier naar Oekraïne, de onzekerheid over het voortbestaan van vv Oldenzaal en de sportieve ambities in Losser.

Oldenzaal e.o.